De första dagarna

Planet landade på Santiagos flygplats Arturo Merino Benitez kl. 01.40 den 11:e feb. Vi fick vänta över en halvtimme innan alla resväskor hade kommit ut på baggagebandet. Som tur var så kom alla fram! Med två stycken överfulla kärror med väskor gick vi ut ur flygplatsen och möttes av familj och släktingar. Vi välkomnades gott. Hemma i Quebrada Herrera var vi inte förrens klockan var nästan fem på morgonen, så det var lika bra att vi åt frukost. I sängs kom vi inte förrens vid sjutiden. Vi sov sedan några timmar och vaknade lagom till lunch som vi åt med ännu mer släktingar. På kvällen hade de även anordnat en välkomstfest med grillat. Vi sjöng karaoke och åt långt in på småtimmarna. Gissa om det kändes konstigt med jetlag och allt! Hehe.
Onsdagen spenderades mest i San Felipe där vi ordnade med lite allt möjligt. Bl.a. har Pablo ansökt om universitetsstudier och så har vi införskaffat mobilnummer.
På torsdagen shoppade vi lite på förmiddagen och på eftermiddagen spelade vi tennis. Det har varit soligt och varmt alla dagar, bortemot 35 grader när det varit som varmast. Jag har redan fått färg på armarna men i ansiktet har jag mest fått fräknar.
På måndag ska vi åka till Santiago för att ordna med mina papper på utrikesdepartementet och på la Universidad de Chile. När vi ändå är där tänkte vi även se om vi hittar någon bil som vi kan köpa.

Kommentarer :

#1: Erika ö

Gott att se att ni kommit fram!!
Kram

skriven
#2: Juan Martinez

Gött med varmt, jag hoppas att du få lite mer färg på dig, lycka till med resan till Santiago......ta lite försiktig med dina värdesaker... du vet vad jag menar. Puss o kram från din far och hälsan från Lena :-)

skriven

Kommentera inlägget här :