23 år

Idag firar jag min första födelsedag utanför Sverige och första gången i Chile. Vädret här är mulet med regn, till skillnad från "hemma" där det tydligen varit värmebölja. Det känns lite ledsamt att inte kunna vara med mina närmaste... Ikväll kommer hela tjocka släkten på kalas, då det ska bjudas på grillat och tårta.

Godkänd

Idag fick jag mejl från universitetet angående resultatet av den ena tentan, som handlade om medicin och kirurgi, som jag skrev för någon vecka sedan. Det var ett glädjande besked som jag fick, jag blev nämligen godkänd 😊.
Nu återstår det att få svar på hur det gick på den andra tentan.

Paus

 
I lördags blev vi tyvärr utslagna ur VM, efter en förlust mot Brasilien. Det var lite surt, nu när alla var så taggade över att vi hade kunnat gå långt, mycket längre än till åttondelsfinal. 
 
I lördags firade vi min pojkväns syster som fyllde 18 år. Kalaset bestod av middag, tårta och även lite dans. Förra året firade hon sin födelsedag i Sverige. Då var nämligen Pablos familj på besök hemma hos oss i en månad. 
 
Snart är det vinterlov på ca 2 veckor för alla som studerar, och även för min Pablo. Det är han väl värd, efter att ha blivit godkänd i alla ämnen. 
 
Denna veckan som passerat har gått i vilandets tecken. Det behövdes efter att ha pluggat intensivt i en månad. En välförtjänt paus helt enkelt. Men nu har denna veckan passerat och det är dags att ta nya tag inför de kommande tentorna i augusti!