Paus

 
I lördags blev vi tyvärr utslagna ur VM, efter en förlust mot Brasilien. Det var lite surt, nu när alla var så taggade över att vi hade kunnat gå långt, mycket längre än till åttondelsfinal. 
 
I lördags firade vi min pojkväns syster som fyllde 18 år. Kalaset bestod av middag, tårta och även lite dans. Förra året firade hon sin födelsedag i Sverige. Då var nämligen Pablos familj på besök hemma hos oss i en månad. 
 
Snart är det vinterlov på ca 2 veckor för alla som studerar, och även för min Pablo. Det är han väl värd, efter att ha blivit godkänd i alla ämnen. 
 
Denna veckan som passerat har gått i vilandets tecken. Det behövdes efter att ha pluggat intensivt i en månad. En välförtjänt paus helt enkelt. Men nu har denna veckan passerat och det är dags att ta nya tag inför de kommande tentorna i augusti!
 
 
 
 
 
 

Kommentarer :

#1: Juan Martinez

Hola hija! sale hermosa en la fotografia, felicitaciones a Pablo por sus logros y notas en sus estudios.....abrazos grandes, aqui yo planificando algunos dias de vacacioners en Noruega http://www.nasjonaleturistveger.no/en/geiranger-trollstigen/trollstigplataaet#travel

skriven

Kommentera inlägget här :